torstai 26. toukokuuta 2011

Hieno nainen

Ajattelin tehdä tänäänkin jotain villiä tän mun uuden ikävirstanpylvään kunniaks, joten lähin huulipunaostoksille. Päätin, että haluan oikein kunnon punaista. Myyjä kuitenkin esitteli mulle kaikkia hailakoita koralleja sävyjä. Ajatteli varmaan, että ei hyvä ihminen, ei sinun hipiällä käytetä punaista huulipunaa. Karistettuani sen myyjän ostin kuitenkin Perfect Red nimisen punan. Lopputulos näkyy alla.


Kyllähän toi ikuisesti nuden sävyisiä punia ja kiiltoja käyttäneelle oli aika hurjaa. Enkä tiedä uskallanko ikinä lähteä ulos punasilla huulilla. Sitä paitsi hienon naisen elämä ei oo helppoa. Toi tuntu tosi sottaselta ja piti varoa koko ajan. En onneks sotkenu vaatteitani, toisin kuin viime viikolla. Yks paita piti heittää menemään kun siitä ei irronnu kastiketahrat ja kavereiden häissä onnistuin sotkemaan vihreetä tussikynää mun kermanvaaleaan juhlatoppiin, vaikka en ees kirjottanu sillä kynällä mitään. No olihan se toppi jo toisen kerran kuuden vuoden aikana mun päällä... Mutta jatkan punahuuliharjoituksia, ainakin kotioloissa :)

4 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Kaupungille vain, mutta muista ettei saa syödä mitään, juoda mitään, ei pyyhkäistä suupieltä eikä oikein mitään muutakaan parane lipaista. Vain näyttää hienolta :) Tai jos on oikein hyvänmakuinen puna, niin sitä tietysti kannattaa syödä.

    Hieno ajatus tää blogi - musta tulee ainakin vakilukija!

    t. Johanna

    VastaaPoista
  2. Hitusen rajoittaa elämää, mutta pääasia miltä näyttää :) Yleensä kun oon aina kaikkea lipomassa tuolla kaupungilla muutenki :D Ja kyllä se oli ihan hyvänmakuista!

    VastaaPoista
  3. Uusi lupaava blogi! Oletko Pupulandia-blogin fani? Siellä oli tehty sama huulipunalöytö aiemmin ja samoin vielä kuvankin kera :)

    VastaaPoista
  4. Jee kiva, että vaikuttaa lupaavalta :) Enpäs ollut Pupulandia-blogia aiemmin lueskellut, mutta nyt kävin kattomassa ja sama punahan se siellä on. Sattuipa itselle kerralla tuo täydellinen punainen :)

    VastaaPoista